top of page

Featured

MSD365BC.png

1

видео

технологија microsoft

Видео за аналитика и решение за вештачка интелигенција

Со искористување на моќта на Microsoft Analytics, можете да информирате и да возите интелигентна автоматизација преку вештачка интелигенција

author:

Angel Face

Автор

27.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Видео за аналитика и решение за вештачка интелигенција

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Со искористување на моќта на Microsoft Analytics, можете да информирате и да возите интелигентна автоматизација преку вештачка интелигенција и машинско учење.


Ова видео е брз вовед во Microsoft Analytics и AI, објаснувајќи како да го проширите дофатот на вашите сознанија за податоци и да стекнете зголемени нивоа на ефикасност и персонализација.


Видео: Видео за аналитика и решение за вештачка интелигенција0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page