top of page

Featured

MSD365BC.png

1

|

|

|

Наслов

Поднаслов

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Дознајте како организациите ја поттикнуваат профитабилноста и иновациите користејќи предвидливи финансиски увиди со Microsoft Dynamics 365 Finance. Dynamics 365 Finance им овозможува на корисниците да ги модернизираат своите глобални финансиски операции, да ги следат перформансите во реално време, да ги предвидуваат идните резултати и да донесуваат одлуки засновани на податоци за поттикнување на растот на бизнисот.


Видео: Забрзајте ги вашите финансиски перформанси со Microsoft Dynamics 365 Finance#msdyn365


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page