top of page

Featured

MSD365BC.png

1

|

|

|

Наслов

Поднаслов

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Холандскиот стартап Tony's Chocolonely произлезе од изложувањето на новинарите за детски робови во индустријата за какао и неговиот сон да ја направи трговијата со чоколадо без ропство.


Компанијата со седиште во Амстердам брзо се зголеми, но нејзините оригинални апликации за соработка не го поддржаа нејзиното меѓународно проширување или нејзините идеали за рамнотежа помеѓу работата и животот.


Microsoft Teams им овозможува на работниците во Тони Чоколонели да комуницираат на лично ниво со своите колеги во Европа, Америка и Африка. Додавањето телефонски способности го прави уште помоќен, со сè што е достапно во еден единствен интерфејс.


Видео: Компанија луда по чоколадо, користи Microsoft Teams за градење лични односи


Со Teams, членовите на тимот на Тони имаат неформален, лесен начин да соработуваат на проекти меѓу себе и со добавувачите користејќи ги Teams Rooms. Кога му е потребна соработка, Рик ван Дорн создава проекти во Тимови со секој работен тек како свој канал. „Користењето на каналите на Teams за работните текови на проектот ни дава лесна видливост на напредокот“, вели тој. „И бидејќи ги поставивме нашите добавувачи во тимови, лесно е да се добијат брзи одговори од нив кога ќе наидеме на блокирање проблеми на проектите“.


#Teams #Microsoft365


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page