top of page

Ракување со контакти

Информациите за коминтентите вредат злато

Контакти

#СтандарденПакет

Контакти

За коминтентот се работи

Oсновен податок на модулот за CRM е контактот. Контакт може да биде компанија, институција или физичко лице и не е задолжително да биде купувач.

 

Во контакти се запишуваат потенцијалните и постоечките купувачи како контакти. Ако контактот е физичко лице, тој или таа можат да бидат поврзани (линкувани) со некоја компанија.

 

Физичко лице може да се регистрира без да е поврзано со некоја компанија или пак може да се регистрира компанија без да е поврзана со физичко лице.

 

Контакти во релација со други ентитети

Контакти во релација со други ентитети

Повеќе инфо:
Link
Сподели информација
Ракување со контакти
Функционалности за евиденција на коминтентите
Општо за CRM
Општо за CRM
Контакти
Контакти
Сегментирање
Сегментирање
Профилирање и класифицирање
Профилирање и класифицирање

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page