top of page

Клиентска апликација и употребливост

Подеднакво одличен на сите уреди: Користи го сметководството и деловниот софтвер на било кој уред, на било кој начин и во било кое време

Апликација за мобилни телефони

#СтандарденПакет

Апликација за мобилни телефони

Биди секогаш во тек со работењето на организацијата

Мобилниот клиент за Microsoft Dynamics NAV Mobile клиент може да работи со iOS, Android, и Windows. Пристапи до сите твои податоци поврзувајќи се со податоците на твојот Microsoft Dynamics NAV 2017 сервер преку твојот смарт телефон со познато, “role-tailored” искуство и функционалност на твојот мобилен телефон.

 

Сликање и вчитување сметки во Dynamics NAV

Сликање и вчитување сметки во Dynamics NAV

Повеќе инфо:
Link
Сподели информација

Блог објави

Дискусија - форум

Грешка во потпишување на ДДВ пријава на сајтот на УЈП - java.lang.reflect.invocationtargetexception (181)

Бруто плата за 2023 - Најниска и највисока основица за пресметување на придонеси (236)

УЈП: Пресметка на плата за 2023 година - нова верзија на клиентскиот софтвер и ново даночно ослободување (466)

ФВ Консалтинг: Минимален и максимален регрес за годишен одмор за 2022 година (К-15) (3769)

УЈП: Бруто плата 2022 - најниска и највисока основица за пресметување на придонеси (142)

Придонеси за плата и даночно ослободување за 2022 година (274)

Како-да: Пресметка и плаќање на кирија од фирма на сопственик – физичко лице преку УЈП (177)

Вид на обврска при пресметка на платите (106)

Каровска: Законот за заштита на лични податоци стапува на сила на 24 авг 2021 (193)

Про Агенс: Табеларен преглед на износите за регрес за годишен одмор во годината 2021 (4681)

Клиентска апликација и употребливост
Функционалности поврзани со клиенти за пристап и користење
Апликација за Windows
Апликација за Windows
Клиент за Microsoft Sharepoint
Клиент за Microsoft Sharepoint
Користење на веб прелистувач
Користење на веб прелистувач
Апликација за таблети
Апликација за таблети
Апликација за мобилни телефони
Апликација за мобилни телефони

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page