Иницираме плодна деловна соработка

Закажи консултација за сметководствен и деловен ERP систем за твојата организација

Препорачај

Со секоја препорака за Microsoft Dynamics 365 Business Central што ќе се спроведе - следува %

Барај понуда

Внеси ги потребите и ние ќе се погрижиме да те насочиме во имплементација на решение

Партнерства

Ако си сметководител, подаваме рака за соработка. Ги опфаќаме новите трендови.
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan