Услуги на имплементирање

Активности на поставување на деловно решение и оспособување на корисниците

Миграција на податоците од претходен систем

Три различни опции за миграција од стариот систем кон ERP системот на Dynamics NAV

За оние организации на кои им е потребно да ги имаат историските податоци заедно во новиот систем, Логин Системи подготвува алатки за мигрирање на податоците од стариот програм во Dynamics NAV.

Категорија

Поставување

Честота

еднаш, на почеток

Мин. кол.

Ед. мерка

Цена 

Линк за повеќе инфо:

Сподели информација

Напомена: Логин Системи го задржува правото на измени на содржината и цените без претходна најава.

Услуги на имплементирање
Активности на поставување на деловно решение и оспособување на корисниците
Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV. 
Лиценци
Dynamics NAV

Неопходни дозволи за работа на сметководствено и деловно решение 

Локализација и надополнувања

Неопходни компоненти за работа во Македонија според важечки прописи во МК

Услуги на
Логин Системи

Активности на поставување и оспособување на корисниците

Хостирање и одржување

Решението треба да се стави на централно место и да се одржува во функција

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan