Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата

MK-2020-06: Македонија (MKD)
Работни часови во месец
176 / 176
100%
35,100
Бруто регуларна плата
Додаток за работен стаж
1,931
37,031
Цела (бруто) плата
6,599
Пензиско осигурување
2,633
Здравствено осигурување
421
Придонес за вработување
176
Доп. здравствено осигурување
1,897
Персонален данок
25,305
Чиста (нето) плата
37,031
Трошок за компанијата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Барај помош за плата или прашај тука 

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Задоволни?

Оставете бакшиш!

Благодариме. ❤️

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan