Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата

MK-2020-09: Македонија (MKD)
Работни часови во месец
176 / 176
100%
37,394
Бруто регуларна плата
Додаток за работен стаж
2,618
40,011
Цела (бруто) плата
7,522
Пензиско осигурување
3,001
Здравствено осигурување
480
Придонес за вработување
200
Доп. здравствено осигурување
2,058
Персонален данок
26,750
Чиста (нето) плата
40,011
Трошок за компанијата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Барај помош за плата или прашај тука 

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Задоволни?

Оставете бакшиш!

Благодариме. ❤️

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan