Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата

Пресметка над максимална плата

MK-2020-04: Македонија (MKD)
Работни часови во месец
176 / 176
100%
3,781,064
Бруто регуларна плата
Додаток за работен стаж
283,580
4,064,644
Цела (бруто) плата
115,264
Пензиско осигурување
45,983
Здравствено осигурување
7,357
Придонес за вработување
3,066
Доп. здравствено осигурување
388,475
Персонален данок
3,504,500
Чиста (нето) плата
4,064,644
Трошок за компанијата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Барај помош за плата или прашај тука 

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Задоволни?

Оставете бакшиш!

Благодариме. ❤️

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan