Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата

Пресметка над максимална плата

MK-2019-02: Македонија (MKD)
Работни часови во месец
undefined / undefined
%
1,245,498
Бруто регуларна плата
Додаток за работен стаж
118,322
1,363,820
Цела (бруто) плата
106,034
Пензиско осигурување
42,644
Здравствено осигурување
6,915
Придонес за вработување
2,881
Доп. здравствено осигурување
187,024
Персонален данок
900,000
Чиста (нето) плата
1,363,820
Трошок за компанијата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Барај помош за плата или прашај тука 

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Задоволни?

Оставете бакшиш!

Благодариме. ❤️

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan