Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата

MK-2019-12: Македонија (MKD)
Работни часови во месец
176 / 176
100%
185,298
Бруто регуларна плата
Додаток за работен стаж
0
185,298
Цела (бруто) плата
34,095
Пензиско осигурување
13,712
Здравствено осигурување
2,224
Придонес за вработување
926
Доп. здравствено осигурување
15,541
Персонален данок
118,800
Чиста (нето) плата
185,298
Трошок за компанијата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Барај помош за плата или прашај тука 

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Задоволни?

Оставете бакшиш!

Благодариме. ❤️

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan