Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата

MK-2020-04: Македонија (MKD)
Работни часови во месец
176 / 176
100%
91,411
Бруто регуларна плата
Додаток за работен стаж
6,856
98,267
Цела (бруто) плата
18,474
Пензиско осигурување
7,370
Здравствено осигурување
1,179
Придонес за вработување
491
Доп. здравствено осигурување
6,252
Персонален данок
64,500
Чиста (нето) плата
98,267
Трошок за компанијата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Барај помош за плата или прашај тука 

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Задоволни?

Оставете бакшиш!

Благодариме. ❤️

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan