Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата

MK-2019-09: Македонија (MKD)
Работни часови во месец
168 / 168
100%
110,762
Бруто регуларна плата
Додаток за работен стаж
11,076
121,839
Цела (бруто) плата
22,418
Пензиско осигурување
9,016
Здравствено осигурување
1,462
Придонес за вработување
609
Доп. здравствено осигурување
8,033
Персонален данок
80,300
Чиста (нето) плата
121,839
Трошок за компанијата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Барај помош за плата или прашај тука 

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Задоволни?

Оставете бакшиш!

Благодариме. ❤️

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan