Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата

MK-2019-04: Македонија (MKD)
Работни часови во месец
176 / 176
100%
26,477
Бруто регуларна плата
Додаток за работен стаж
2,780
29,257
Цела (бруто) плата
5,383
Пензиско осигурување
2,165
Здравствено осигурување
351
Придонес за вработување
146
Доп. здравствено осигурување
1,321
Персонален данок
19,890
Чиста (нето) плата
29,257
Трошок за компанијата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Барај помош за плата или прашај тука 

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Задоволни?

Оставете бакшиш!

Благодариме. ❤️

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan