Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата

MK-2019-06: Македонија (MKD)
Работни часови во месец
160 / 160
100%
34,390
Бруто регуларна плата
Додаток за работен стаж
0
34,390
Цела (бруто) плата
6,328
Пензиско осигурување
2,545
Здравствено осигурување
413
Придонес за вработување
172
Доп. здравствено осигурување
1,693
Персонален данок
23,240
Чиста (нето) плата
34,390
Трошок за компанијата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Барај помош за плата или прашај тука 

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Задоволни?

Оставете бакшиш!

Благодариме. ❤️

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan