Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата

MK-2020-10: Македонија (MKD)
Работни часови во месец
176 / 176
100%
66,600
Бруто регуларна плата
Додаток за работен стаж
999
67,599
Цела (бруто) плата
12,521
Пензиско осигурување
4,995
Здравствено осигурување
799
Придонес за вработување
333
Доп. здравствено осигурување
4,072
Персонален данок
44,879
Чиста (нето) плата
67,599
Трошок за компанијата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Барај помош за плата или прашај тука 

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Задоволни?

Оставете бакшиш!

Благодариме. ❤️

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan