Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

303267
Цела (бруто) плата
54588
Пензиско осигурување
22139
Здравствено осигурување
3639
Придонес за вработување
1516
Доп. здравствено осигурување
21385
Персонален данок
200000
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Mon Nov 04 2019 07:58:59 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan