Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

21156
Цела (бруто) плата
3808
Пензиско осигурување
1544
Здравствено осигурување
254
Придонес за вработување
106
Доп. здравствено осигурување
791
Персонален данок
14653
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Wed Aug 15 2018 09:13:21 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan