Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

55018
Цела (бруто) плата
9903
Пензиско осигурување
4016
Здравствено осигурување
660
Придонес за вработување
275
Доп. здравствено осигурување
3263
Персонален данок
36900
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Thu Sep 27 2018 07:34:51 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan