Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

24000
Цела (бруто) плата
4320
Пензиско осигурување
1752
Здравствено осигурување
288
Придонес за вработување
120
Доп. здравствено осигурување
999
Персонален данок
16521
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Fri Feb 02 2018 08:00:35 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan