Веб калкулатор на плата според прописите во Македонија за 2018

Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

76479
Цела (бруто) плата
13766
Пензиско осигурување
5583
Здравствено осигурување
918
Придонес за вработување
382
Доп. здравствено осигурување
4830
Персонален данок
51000
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Tue Jan 30 2018 22:07:42 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan