Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

18032
Цела (бруто) плата
3246
Пензиско осигурување
1316
Здравствено осигурување
216
Придонес за вработување
90
Доп. здравствено осигурување
563
Персонален данок
12600
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Mon Feb 05 2018 12:34:25 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan