Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

227164
Цела (бруто) плата
40890
Пензиско осигурување
16583
Здравствено осигурување
2726
Придонес за вработување
1136
Доп. здравствено осигурување
15830
Персонален данок
150000
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Wed Jan 16 2019 07:26:48 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan