Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

27700
Цела (бруто) плата
4986
Пензиско осигурување
2022
Здравствено осигурување
332
Придонес за вработување
139
Доп. здравствено осигурување
1269
Персонален данок
18952
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Tue Aug 07 2018 10:29:42 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan