Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

40000
Цела (бруто) плата
7200
Пензиско осигурување
2920
Здравствено осигурување
480
Придонес за вработување
200
Доп. здравствено осигурување
2167
Персонален данок
27033
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Sun Jan 28 2018 15:34:23 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan