Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

17130
Цела (бруто) плата
3083
Пензиско осигурување
1250
Здравствено осигурување
206
Придонес за вработување
86
Доп. здравствено осигурување
497
Персонален данок
12008
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Mon Feb 19 2018 19:31:32 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan