Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

36941
Цела (бруто) плата
6649
Пензиско осигурување
2697
Здравствено осигурување
443
Придонес за вработување
185
Доп. здравствено осигурување
1944
Персонален данок
25023
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Fri Jul 27 2018 11:58:34 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan