Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

26510
Цела (бруто) плата
4772
Пензиско осигурување
1935
Здравствено осигурување
318
Придонес за вработување
133
Доп. здравствено осигурување
1182
Персонален данок
18170
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Sat Dec 28 2019 10:29:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan