Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

18000
Цела (бруто) плата
3240
Пензиско осигурување
1314
Здравствено осигурување
216
Придонес за вработување
90
Доп. здравствено осигурување
561
Персонален данок
12579
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Tue Mar 27 2018 09:38:51 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan