Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

25700
Цела (бруто) плата
4626
Пензиско осигурување
1876
Здравствено осигурување
308
Придонес за вработување
129
Доп. здравствено осигурување
1123
Персонален данок
17638
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Fri Jul 27 2018 12:10:16 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan