Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

45000
Цела (бруто) плата
8100
Пензиско осигурување
3285
Здравствено осигурување
540
Придонес за вработување
225
Доп. здравствено осигурување
2532
Персонален данок
30318
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Sun May 06 2018 15:10:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan