Име и презиме

Пресметка на плата

со коефициенти и износи за 2018 година

Пресметка под минимална плата

10000
Цела (бруто) плата
3067
Пензиско осигурување
1244
Здравствено осигурување
Придонес за вработување
85
Доп. здравствено осигурување
1000
Персонален данок
1700
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Sun Jan 28 2018 10:33:38 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan