Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

39949
Цела (бруто) плата
7191
Пензиско осигурување
2916
Здравствено осигурување
479
Придонес за вработување
200
Доп. здравствено осигурување
2163
Персонален данок
27000
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Mon Dec 10 2018 11:48:09 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan