Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

31426
Цела (бруто) плата
5657
Пензиско осигурување
2294
Здравствено осигурување
377
Придонес за вработување
157
Доп. здравствено осигурување
1541
Персонален данок
21400
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Mon Jan 29 2018 20:56:32 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan