Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

97788
Цела (бруто) плата
17602
Пензиско осигурување
7139
Здравствено осигурување
1173
Придонес за вработување
489
Доп. здравствено осигурување
6385
Персонален данок
65000
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Tue Jan 30 2018 20:16:16 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan