Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

42993
Цела (бруто) плата
7739
Пензиско осигурување
3138
Здравствено осигурување
516
Придонес за вработување
215
Доп. здравствено осигурување
2385
Персонален данок
29000
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Mon Dec 31 2018 00:24:45 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan