Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

10000
Цела (бруто) плата
1800
Пензиско осигурување
730
Здравствено осигурување
120
Придонес за вработување
50
Доп. здравствено осигурување
-23
Персонален данок
7323
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Sun Jan 28 2018 17:50:27 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan