Пресметка на плата

со коефициенти и износи за 2018 година

Цела (бруто) плата
Пензиско осигурување
Здравствено осигурување
Придонес за вработување
Доп. здравствено осигурување
Персонален данок
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Mon Mar 09 2020 19:23:40 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan