Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

Пресметка над максимална плата

1000000
Цела (бруто) плата
98148
Пензиско осигурување
39804
Здравствено осигурување
6543
Придонес за вработување
2726
Доп. здравствено осигурување
84525
Персонален данок
768254
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Wed May 08 2019 00:57:40 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan