Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

149538
Цела (бруто) плата
26917
Пензиско осигурување
10916
Здравствено осигурување
1794
Придонес за вработување
748
Доп. здравствено осигурување
10163
Персонален данок
99000
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Wed Aug 01 2018 12:53:41 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan