Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

48200
Цела (бруто) плата
8676
Пензиско осигурување
3519
Здравствено осигурување
578
Придонес за вработување
241
Доп. здравствено осигурување
2766
Персонален данок
32421
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Mon May 06 2019 12:42:11 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan