Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

17211
Цела (бруто) плата
3098
Пензиско осигурување
1256
Здравствено осигурување
207
Придонес за вработување
86
Доп. здравствено осигурување
1256
Персонален данок
11308
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Wed Sep 12 2018 12:03:09 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan