Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

41471
Цела (бруто) плата
7465
Пензиско осигурување
3027
Здравствено осигурување
498
Придонес за вработување
207
Доп. здравствено осигурување
2274
Персонален данок
28000
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Mon Apr 02 2018 22:22:11 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan