Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

117000
Цела (бруто) плата
21060
Пензиско осигурување
8541
Здравствено осигурување
1404
Придонес за вработување
585
Доп. здравствено осигурување
7788
Персонален данок
77622
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Tue Jan 30 2018 17:30:17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan