Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

55000
Цела (бруто) плата
9900
Пензиско осигурување
4015
Здравствено осигурување
660
Придонес за вработување
275
Доп. здравствено осигурување
3262
Персонален данок
36888
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Fri Nov 15 2019 14:57:54 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan