Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

29571
Цела (бруто) плата
5323
Пензиско осигурување
2159
Здравствено осигурување
355
Придонес за вработување
148
Доп. здравствено осигурување
1406
Персонален данок
20181
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Thu Jan 23 2020 12:38:46 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan