Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

30818
Цела (бруто) плата
5547
Пензиско осигурување
2250
Здравствено осигурување
370
Придонес за вработување
154
Доп. здравствено осигурување
1497
Персонален данок
21000
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Tue Jun 12 2018 15:55:49 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan