Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

17553
Цела (бруто) плата
3160
Пензиско осигурување
1281
Здравствено осигурување
211
Придонес за вработување
88
Доп. здравствено осигурување
1281
Персонален данок
11533
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Tue Sep 18 2018 08:13:57 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan