Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

35000
Цела (бруто) плата
6300
Пензиско осигурување
2555
Здравствено осигурување
420
Придонес за вработување
175
Доп. здравствено осигурување
1802
Персонален данок
23748
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Sat May 04 2019 22:53:51 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan